top of page

Ganduri razlete

M-a apucat ieri astenia de primavara, fix pe 1 martie. M-a "lovit" o energie si un entuziasm uluitor si tot aveam tendinta sa imi pun rezolutii pentru anul ce a inceput acum doua luni. Ma tot intrebam oare de ce tocmai ieri si nu am avut entusiasmul asta la inceput de an cand mare parte din oameni isi fac planuri de viitor?


Raspunsul a venit rapid, in aceeasi zi de la o prietena care mi-a spus ca e absolut firesc sa imi recapat energia, dorinta si entuziasmul primavara caci suntem fiinte in aromonie cu natura, cu viata si cu tot ce ne inconjoara si ca atare, suntem puternic influentati de aceste aspecte, cum spune ea ,,ar trebui sa lucram impreuna cu natura, nu impotriva ei".


Si in tot entuziasmul meu, mi-am facut curaj sa va vorbesc mai autentic pe stories si sa va intreb daca v-ar placea sa impartasesc cu voi lucruri mai personale. Nu as vrea ca "BakerSweet" sa fie un site de vanzare de produse si atat, vreau ca sa fim o comunitate de omuleti creativi care se sutine, se incurajeaza si impartasesc cu bune si cu rele din realitatea vietii de antreprenor la inceput de drum. Si am inceput sa fac acest lucru cu pasi timizi dar siguri.


Nu stiu exact ce ma inspaimanta asa tare: sa fiu vulnerabila si sa ma judece oamenii? Sa-mi arat personalitatea peculiara si sa nu fiu placuta de ceilalti? Sa prezint crampeie de viata care nu intereseaza pe nimeni, mai putin pe apropiati si prieteni?


Cel mai probabil putin din toate, insa pentru a ajunge la versiunea mea autentica la nivel de business si evident, la nivel uman, am nevoie sa fiu vulnerabila in fata voastra si sa ma prezint exact asa cum sunt caci pasiuni am destul de impartasit cu voi..cu timpul stau mai rau si nu reusesc sa ingramadesc toata bucuria si dorinta fiintei mele de a crea intr-o singura zi. Probabil ca asta e viata, caci daca as putea sa fac tot ce imi doresc intr-o singura zi, de ce ar mai urma altele?


Imi doresc atat de multe lucruri dar toate au in comun ideea de a ma simti vie pe deplin.

Ma consider "cel mai iubit si norocos dintre pamanteni" atunci cand simt ca mi curge viata prin toti porii si reusesc sa o privesc cu recunostinta si smerenie caci ce minune mai mare pentru om este aceea de a fi...si sa ii fie de ajuns?


Mi-am propus pentru anul asta sa ma mut cat pot de mult inspre freelancing, sa iau proiectele mici pe care sa le duc la bun sfarsit, sa continui sa cresc BakerSweet cu abilitatile pe care le am, atat cat o sa imi aduca bucurie si implinire si isa nu imi fie teama sa risc, sa renunt sau sa o iau de la inceput cu ceva cu totul si cu totul nou.


Nu cred ca as putea trai cu ideea ca nu am facut tot ce am putut cu viata care mi-a fost data, ca nu am incercat si nu m-am zbatut sa fiu fericita si sa impartasesc energie pozitiva in jurul meu.


Aaaa...si era sa uit, goal-ul pentru urmatorii cinci ani este sa ajung "un omulet liber" asa cum spune Sorelle Amore in noua ei serie de podcasturi "Becoming a free human" care m-a inspirat profund.

Desi suna cheesy, cu totii suntrm creatorii si scriitorii propriei noastre vietii si suntem direct responsabili de fericirea si implinirea noastra proprie asa ca haideti sa make the best of it pentru ca putem!


Pe data viitoare,

Sweet Backys.14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page