top of page

Hello tuturor!

Cine e fata din spatele Baker Sweet? Ei bine, eu sunt Andreea, am 27 de ani și iubesc viața și detaliile care fac diferența! Aș spune că m-am născut sub o stea norocoasă pentru că am ales mereu să fac ceea ce iubesc și să mă folosesc de abilitățile mele artistice care mi-au fost alături al tot pasul. Cumva cam tot ce am ales să încep, mi-a ieșit până la urmă și acest lucru, alături de încurajările de zi cu zi ale mamei, au conturat în mine omul care nu crede în eșec.
Țin minte că încă din mica copilărie, am avut mereu o chemare către artele plastice și lucrul cu mâinele, fie că era vorba de pictat pe pereți, pe hartie, de turnat ipsos sau modelat în plastilină. În mod firesc, ca o continuare a pasiunilor mele, am studiat la liceul de arte plastice din București și mai apoi am absolvit UNATC la secția montaj de film.


Vai ce bine s-au completat și s-au așezat toate!În urmă cu câțiva ani chiar glumeam cu prietenii și le tot spuneam că daca nu o să reușesc cu montajul de film, sigur îmi deschid o cofetărie... așa s-a născut Baker Sweet... și iată că într-un fel mi-am deschis cofetărie deși nu am dat nici pe departe greși cu montajul așa că merg cu ambele pasiuni în paralel. Mă numesc cu mândrie de aproape un an ,,Lumănărar cofetar"!


Sunt o ființă veselă și care nu poate sta locului. Mă plictisesc extrem de ușor așa că aleg să fac lucuri complexe și diverse pentru a împlini nevoia mea continuă de nou și de activitate.


Ce pot spune? Iubesc și filmul și lumânările și oamenii și viața și muulte multe altele pentru că un om atât de nerăbdător și efervescent ca mine, are nevoie de multe hobby-uri pentru a parcurge viața cu zâmbetul pe buze și cu cât se poate de puțină monotonie.


Vă învit să mă însoțiți pe noul drum ales și abia aștept să mai împărtășesc cu voi frânturi de viață, de magie, de poveste, toate alături de bucuria de a fi!

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page